Contact informatie

Heeft u vragen over tegels, specifieke vragen? Dan vindt u hieronder de contact gegevens die u nodig heeft, of stel ons gerust een vraag!

Adres

Handelsweg 14
5492NL Nijnsel
Gemeente Sint-Oedenrode
(industrieterrein Nijnsel)

Telefoon

Email

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 15.00 uur
Contact
Bezig met versturen

Van Erp tegelzetters

Tegeloutlet van Erp in Nijnsel is zoveel meer dan alleen een tegeloutlet. Daarom noemen wij onszelf tegenwoordig liever Tegels en Outlet van Erp.

Team TegeloutletWij zijn van oorsprong 2 tegelzetters die een ruime ervaring hebben (+20 en +30 jaar) in het verwerken van keramische wand en vloertegels. En dan vooral op de particuliere markt. Wij hebben dus al talloze woonkamervloeren, badkamers en toiletten bij onze klanten mogen maken. Door onze praktijkervaring weten we heel goed wat de nieuwste trends op tegelgebied zijn. Ook voorzien we welke eventuele problemen er spelen bij onze klanten als ze aan een tegelproject beginnen. Hierdoor kunnen we vanaf begin af aan gericht een goede keuze maken voor uw nieuwe tegelvloer, badkamer of toilet.

Sinds september 2016 hebben wij de tegeloutlet van de familie van Erp overgenomen. We hebben sindsdien hard gewerkt om onze showroom flink aan te passen en uit te breiden. We hebben onze collectie wand en vloertegels flink vernieuwd en een nieuwe showroom gemaakt waar  260m2 nieuwste vloertegels in vlakken te zien zijn. Vooral de grotere formaten vind je hier terug. Denk aan 75×75, 80×80 en 120×60 in betonlook en natuursteen prints, maar ook verschillende houtlook tegels. Het zogenoemde keramisch parket. Kortom veel verschillende tegels waar je overheen loopt en zo beoordeelt of de vloer bij u past.

Ook hebben we wat badkamer en toilet opstellingen gemaakt. Zo kunt u inspiratie opdoen en bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij. Natuurlijk zijn al onze tegels scherp geprijsd zoals u van ons gewend bent.

Ook hebben we nog steeds veel restpartijen en tegelkoopjes in onze outlet. We hebben elke maand zeker 8 verschillende tegels in een extra laag geprijsde aanbieding. Dus van restpartij tot nieuwste tegeltrend, altijd scherp geprijsd zoals van ons gewend!

Als u de tegelklus zelf wilt uitvoeren hebben wij alle benodigde materialen op voorraad staan. Zoals professionele tegellijm, voeg en tegelprofielen. Ook is het mogelijk om een tegelsnijder en/of slijptol te huren. Zo weet u zeker dat u de juiste materialen gebruikt om de klus te klaren. Vanzelfsprekend denken wij hier met u mee. Ook als u de klus uitbesteed kunnen wij de materialen bij de tegels leveren zoals de juiste voorstrijk, tegellijm en kleur voeg.

Indien u alles door ons wilt laten uitvoeren, kunnen wij een all-in prijs maken met een duidelijke en strakke planning. Dit is vooral ideaal met een tegelvloer. Wij kunnen de oude vloer laten slopen en afvoeren. Vloerverwarming plaatsen. De smeervloer laten smeren en de vloertegels plaatsen. Omdat wij al jaren samenwerken met dezelfde gespecialiseerde bedrijven kunnen wij een strakke planning en vakkundig werk garanderen. De tegels worden door onze eigen tegelzetters geplaatst.

Dus kort samengevat:

Tegels en Outlet van Erp in Nijnsel heeft alles op tegelgebied en is zeker een bezoekje waard als u op zoek bent naar tegels.