Tegels Eindhoven

Uw nieuwe tegels vindt u onder het genot van een kopje koffie in onze showroom in Nijnsel, Sint Oenenrode op slechts 20 minuten van Eindhoven

Tegels Eindhoven

Tegels nabij Eindhoven, verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen

Bent u op zoek naar tegels in omgeving Eindhoven voor uw badkamer, keuken of woonkamer? Bekijk dan het aanbod van TegelOutlet Van Erp. Hier vindt u een breed assortiment aan tegels in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen voor scherpe tarieven. Onze tegelzetters komen daarnaast langs bij u om de tegels te plaatsen. 

Ook als u de tegels liever zelf plaatst hebben wij de juiste materialen. Neem eens een kijkje in de showroom, hier vindt u meer dan 35.000m2 vloer- en wandtegels! Bij ons vindt u tegels in elke prijsklasse, ieder patroon en kleur die u zich kunt voorstellen. Verfijn uw zoekopdracht op merk, afwerking, materiaal en meer. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem een kijkje in onze showroom

Bekijk online alvast de maandaanbiedingen en bezoek onze showroom op slechts 25 minuten van Eindhoven

Tegels Helmond

Tegeloutlet.nl heeft een breed scala aan tegels in verschillende kleuren, maten en afwerkingen

TegelOutlet van Erp in Nijnsel heeft alles wat u zoekt op het gebied van tegels. Als u aan een interieurproject begint en de wereld van wand- en vloertegels vanuit uw luie stoel wilt verkennen, bent u bij ons aan het juiste adres. En kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze categorieën

Bent u op zoek naar mozaïektegels voor uw wand? Of wilt u uw huidige keukenvloer vervangen met nieuwe tegels?

Bij TegelOutlet Van Erp vindt u een ruim assortiment aan wand- en vloertegels. TegelOutlet van Erp is goed bereikbaar vanaf Eindhoven. Wist u dat wij maar liefst 35.000 m2 aan tegels in Nijnsel op voorraad hebben? Zo kunt u direct tegels meenemen na een bezoek aan de showroom! Wij zijn trots op onze ongeëvenaarde reputatie op het gebied van niet alleen een onovertroffen klantenservice, maar ook de beste kwaliteitsproducten tegen voordelige prijzen. Als u in de markt bent voor tegels die interessanter zijn dan de standaardopties die u gewend bent, bekijk dan ons ruime assortiment in de showroom. Ongeacht uw budget, bij ons is er voor ieder wat wils!

Tegeloutlet in Helmond

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste tegel?

Dé tegelhandel nabij Eindhoven

In de showroom van onze tegelhandel nabij Eindhoven laten wij onze grote voorraad aan vloertegels, wandtegels, natuursteen, keramische tegels en mozaïektegels zien. De medewerkers van TegelOutlet Van Erp weten alles van de voorraden, de soorten tegels en de benodigdheden voor installatie. Zij kunnen u dan ook een goed advies geven voor uw specifieke situatie. Wat voor soort tegels heeft u nodig? Hoeveel tegels kunt u het beste bestellen? En wat voor benodigdheden heeft u nodig voor installatie en onderhoud van de tegels?

Profiteer altijd van scherpe prijzen

Omdat wij geregeld grote partijen tegels opkopen, kunnen wij u tegels voor de beste prijs aanbieden. In onze outlet nabij Eindhoven vindt u elke maand minstens acht verschillende wandtegels en vloertegels in de aanbieding. Of u nu restpartij tegels of de nieuwste tegeltrends zoekt, u vindt het bij Tegeloutlet Van Erp. Welke wandtegels of vloertegels passen het best in uw woning in Eindhoven? Doe alvast inspiratie op online of kom langs in de showroom.

Bezoek onze showroom of bekijk onze collectie online

Wanneer komt u langs in de showroom? U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom. Onze tegelhandel is gevestigd aan de Handelsweg 14 in Nijnsel, nabij Eindhoven. Maar u kunt ook onze collectie online bekijken. Daar vindt u de laatste aanbiedingen. Wilt u meer informatie over TegelOutlet Van Erp? Dan kunt u contact opnemen met ons via 0413 – 479199.