Routebeschrijving naar TegelOutlet van Erp

 

Vanuit Utrecht/Amsterdam (A2)
Volg de A2 richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven en neem afslag 27 (Best-West, Sint-Oedenrode).

Aan het einde van de afrit gaat u links op de rotonde. Volg de weg richting Sint-Oedenrode en ga op de 3de rotonde rechtsaf richting Nijnsel en Son & Breugel.

Als u over het viaduct bent gaat u de 2de straat links het industrieterrein op. Hierna gaat u de 3de straat links (tegenover Ikar Keukens). De 1ste weg rechts met de bocht mee dit is de Handelsweg. Volg de groene borden, we zitten op nummer 14 (aan de achterkant van het industrieterrein).

 

Vanuit Venlo/Maastricht/Tilburg/Eindhoven (A67/A2/A58)
Volg de A2 richting Eindhoven/’s-Hertogenbosch en neem afslag 27 (Best-West, Sint-Oedenrode).

Aan het einde van de afrit komt u op een T-splitsing. Hier gaat u linksaf in de richting van Sint-Oedenrode. Op de 3de rotonde gaat u rechtsaf richting Nijnsel en Son & Breugel.

Over het viaduct neemt u de 2de straat links, dan de 3de straat links (tegenover Ikar Keukens). De 1ste straat rechts is de Handelsweg. Volg de groene borden, TegelOutlet zit op nummer 14.

 

Vanuit Eindhoven (A50)

Volg de A50 vanuit richting Eindhoven ( randweg ) en neem afslag 8 ( Son & Breugel).

Aan het einde van de afrit op de kruising gaat u rechtdoor. De eerste 2 rontondes neemt u rechtdoor en op de 3e rotonde gaat u links richting Nijnsel.

Let op! dit is een 50 km stuk! Volg de weg, op de kruising in Nijnsel gaat u rechts en de 1e straat links het industrieterrein op.

Dan de 3de straat links (tegenover Ikar Keukens). De 1ste straat rechts is de Handelsweg. Volg de groene borden, TegelOutlet zit op nummer 14. 

( U kunt ook doorrijden op de A50 en afslag 9 nemen Sint-Oedenrode/NIjnsel. ZIe beschrijving vanuit Nijmegen ).

 

Vanuit Veghel/Uden/Nijmegen (A50)

Volg de A50 richting Eindhoven en neem de afslag Sint-Oedenrode/Nijnsel afrit 9.

Boven aangekomen steekt u de rotonde recht over en volgt de randweg. Bij de volgende rotonde gaat u linksaf naar Nijnsel.

Als u over het viaduct bent, gaat u de 2de straat links het industrieterrein op. Hierna gaat u de 3de straat links (tegenover Ikar Keukens).

De 1ste weg rechts met de bocht mee dit is de Handelsweg. Volg de groene borden, we zitten op nummer 14 (aan de achterkant van het industrieterrein). 
 

Vanuit Sint-Oedenrode/Den Bosch (A2) 

U neemt bij het provinciehuis de Provincialeweg naar Schijndel vanaf de A2 afslag Sint-Michielsgestel afrit 22.

U passeert Schijndel en volgt de borden Sint-Oedenrode. Bij de eerste rotonde gaat u linksaf de randweg op richting Nijnsel. De volgende rotonde rechtdoor richting Nijnsel. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf richting Nijnsel (volg randweg). Bij de volgende rotonde gaat u linksaf naar Nijnsel. 

Als u over het viaduct bent, gaat u de 2de straat links het industrieterrein op. Hierna gaat u de 3de straat links (tegenover Ikar Keukens). 

De 1ste weg rechts met de bocht mee dit is de Handelsweg. Volg de groene borden, we zitten op nummer 14 (aan de achterkant van het industrieterrein).